iliakos-thermosifonas

Πως θα βρείτε τις καλύτερες τιμές για ηλιακούς θερμοσίφωνες

Η χώρα μας είναι γνωστή παγκοσμίως για τα τεράστια ποσοστά ηλιοφάνειας που έχει, θα ήταν λοιπόν τουλάχιστον παράλογο να μην εκμεταλλευτούμε κάπως τον περίφημο Ελληνικό ήλιο.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες είναι ο πιο απλός τρόπος με τον οποίο ένα σπίτι μπορεί να επωφεληθεί άμεσα από την ηλιακή ενέργεια και να δει μεγάλα οφέλη στον λογαριασμό της ΔΕΗ και άρα και στη τσέπη του. Όποιος λοιπόν θέλει να γλυτώσει τα μεγάλα κόστη που συνοδεύουν τους ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες, πρέπει να βάλει άμεσα έναν ηλιακό.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι κάπως διστακτικοί απέναντι στους ηλιακούς θερμοσίφωνες, αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί φοβούνται το κόστος τους. Η αλήθεια είναι πως το κόστος απόκτησης και τοποθέτησης ενός θερμοσίφωνα δεν είναι και τόσο μεγάλο και πως με λίγη έρευνα και προσπάθεια μπορεί να βρει κανείς πολύ καλές τιμές. Ας δούμε πως μπορείτε να το πετύχετε αυτό.

Κάντε έρευνα στο διαδίκτυο

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες και οι τιμές τους είναι κάτι που απασχολεί όλους μας, αλλά δεν είναι το μόνο που θα πρέπει να είναι το κριτήριο μας. Έτσι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε έρευνα στο internet προκειμένου να βρείτε τις επιχειρήσεις που μπορούν να σας προσφέρουν ηλιακό θερμοσίφωνα αλλά και να αναλάβουν άλλες υπηρεσίες όπως τη τοποθέτηση κι επισκευή ή συντήρηση του αν και όταν χρειάζεται.

Φροντίστε να έρθετε σε επαφή είτε τηλεφωνικά είτε και απευθείας με όσο το δυνατόν περισσότερες για να μαζέψετε όσο το δυνατόν περισσότερες προσφορές. Να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν σημαντικές διαφορές ανάμεσα στις τιμές εξαιτίας του μεγάλου ανταγωνισμού.

Αναζητήστε προσφορές πακέτα

Δεν αρκεί να βρείτε μόνο καλές τιμές για τον ίδιο τον θερμοσίφωνα, θα πρέπει η προσφορά που θα σας γίνει να περιλαμβάνει τόσο την τοποθέτηση όσο και την συντήρηση κι επισκευή του θερμοσίφωνα.

Οι υπηρεσίες αυτές συνήθως χρεώνονται έξτρα και αν δεν προσέξει κανείς, μπορεί το κόστος της όλης διαδικασίας να ξεφύγει αρκετά και πολύ γρήγορα και μάλιστα χωρίς να το καταλάβει. Πάντα να ρωτάτε αν τα παραπάνω περιλαμβάνονται στην τιμή και αν η απάντηση είναι αρνητική, ζητήστε να σας γίνει νέα προσφορά με αυτά μέσα ώστε να είναι μειωμένο το κόστος τους αφού θα μιλάμε πλέον για προσφορά «πακέτο».

Πάτε συστημένος

Αν μένετε κοντά σε άλλα σπίτια είναι πολύ πιθανό ότι θα βλέπετε και πολλούς ηλιακούς θερμοσίφωνες. Αν ένας γείτονας σας λοιπόν έχει ηλιακό θερμοσίφωνα, ρωτήστε τον από πού τον πήρε και αν έχει μείνει ικανοποιημένος από την επιχείρηση, το προϊόν και τις υπηρεσίες της. Επισκεφθείτε κι εσείς αυτή την επιχείρηση και πείτε ότι σας στέλνει κάποιος που είναι ήδη πελάτης, χρησιμοποιώντας πάντα το όνομα του.

Οι επιχειρήσεις δεν θέλουν να χάσουν το καλό όνομα που έχουν στην αγορά, γι’ αυτό και φέρονται πάντα «καλά» στους πελάτες που πάνε σε αυτές συστημένοι.

Μη διστάσετε να κάνετε παζάρια

Αν κάποια τιμή σας φαίνεται υπερβολικά μεγάλη ή δεν περιλαμβάνει κάποια βασικά πράγματα όπως τη τοποθέτηση, μη διστάσετε να κάνετε παζάρια για να τη χαμηλώσετε ή για να δημιουργήσετε ένα δικό σας «πακέτο».

Οι διαπραγματεύσεις δεν είναι ντροπή, ειδικά στις μέρες μας που όλοι γνωρίζουν ότι ο κόσμος βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση. Αν δεν το έχετε και πολύ με τα παζάρια, απλά φροντίστε να μην προσβάλλετε τον έμπορο κάνοντας παράλογες «προσφορές», μη ζητήσετε ας πούμε να σας χρεώσει τα μισά.

Μπορείτε όμως για παράδειγμα να ζητήσετε να σας προσφέρει και την τοποθέτηση χωρίς να αυξήσει τη προσφορά που σας έκανε, να τη βάλει δηλαδή και αυτή στη προσφορά. Τα καταστήματα περιμένουν τα παζάρια και να είστε σίγουροι ότι τα περισσότερα θα θελήσουν να «διαπραγματευτούν» για να μη χάσουν πελάτες.

4 poiotikes allages gia to spiti pou noikiazeis

Τρόποι για να ενισχύσετε την ελκυστικότητα του σπιτιού σας

Το να νοικιάζεις ένα σπίτι δεν είναι το ίδιο με το να έχεις. Χρειάζεται πολύς κόπος και αφοσίωση για να μείνεις χρόνια σε ένα νοικιασμένο σπίτι. Ωστόσο, εάν χρειαστεί να μετακομίσετε μετά από λίγους μήνες, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε άλλο ακίνητο για ενοικίαση, επειδή υπάρχει πάντα έλλειψη κατοικιών προς ενοικίαση.

Έτσι σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε στις αλλαγές εκείνες που μπορείτε να κάνετε ώστε να ανανεώσετε το σπίτι σας και να αλλάξει τόσο η διάθεσή σας όσο και η ποιότητα της καθημερινότητας σας χωρίς να προβείτε στην ανακαίνιση του σπιτιού, αφού είναι και κάτι που απαιτεί αρκετά χρήματα αλλά είναι και ευθύνη του ιδιοκτήτη.

  1. Ανανεώστε τους τοίχους σας με χρώμα ή ταπετσαρία

Συνήθως συνδέουμε το χρώμα με τη διάθεση που δημιουργεί. Και, με βάση αυτό, μπορούμε να σχεδιάσουμε το χρωματικό μας σχέδιο.

Μερικοί άνθρωποι θέλουν να ζωγραφίζουν τους τοίχους και τις πόρτες τους για να δημιουργήσουν μια φρέσκια, νέα εμφάνιση. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή για να ανανεώσετε τους τοίχους σας προσοχή στο να επιλέξετε τα κατάλληλα χρώματα αλλά και το κατάλληλο είδος χρώματος (πλαστικό, λαδομπογιά κτλ) και ποιότητας.

Τα χρώματα που είναι δημοφιλή φέτος αλλά και τα τελευταία χρόνια είναι φωτεινά και τολμηρά χρώματα όπως τα έντονα ροζ και κίτρινα, καθώς επίσης και σκούρα χρώματα όπως μπλε, μαύρο και βαθύ μπορντό κόκκινο.

Δημιουργήστε έναν πίνακα διάθεσης για να σας βοηθήσει να οπτικοποιήσετε τις επιλογές χρωμάτων.

Ξεκινήστε δημιουργώντας μια διάθεση για κάθε δωμάτιο, από χαλαρωτικό και ήρεμο έως ζωντανό και δυναμωτικό. Βάψτε τους τοίχους σας στο χρώμα που σχετίζεται με την επιθυμητή διάθεση – δηλαδή κίτρινο για έναν ήρεμο χώρο, κόκκινο για έναν ενεργητικό – και δείτε πώς νιώθετε.

Το σωστό χρώμα θα σας κάνει να νιώσετε χαλαροί και χαρούμενοι στο σπίτι σας.

  1. Ανανεώστε το δάπεδό σας με ποιοτικά και ανθεκτικά υλικά

Το πάτωμα μπορεί να είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός δωματίου. Είναι ένα σημαντικό σημείο επαφής και ένα κρίσιμο μέρος της υγείας, της ασφάλειας και της γενικής ευημερίας κάθε οικογένειας. Και δεν είναι πάντα εύκολο να γνωρίζετε ποια είναι η καλύτερη επιλογή για το δάπεδό σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω που μπορούν να κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται υπέροχο. Για παράδειγμα, αν ψάχνετε για κάτι που θα διαρκέσει περισσότερο από μια μοκέτα στα δωμάτια, αλλά εξακολουθεί να έχει μια φυσική αίσθηση, τα δάπεδα από λαμινέιτ μπορεί να είναι το κατάλληλο για εσάς.

Υπάρχουν πολλοί άλλοι τύποι δαπέδων για να διαλέξετε: χαλιά και μοκέτες στα δωμάτια, λαμινέιτ στο σαλόνι, ειδικό χρώμα για την ανανέωση των πλακιδίων στο μπάνιο κτλ. Ανάλογα με το τι χρειάζεστε, πόσα χρήματα θέλετε να ξοδέψετε και με το ποιες εργασίες σας επιτρέπει να κάνετε στο σπίτι ο ιδιοκτήτης σας, θα καταλήξετε σε εκείνο που αρμόζει σε εσάς. Μια φθηνότερη εναλλακτική λύση είναι η εκ νέου λείανση των σανίδων δαπέδου, μαρμάρου, πλακιδίων που φωτίζει τον χώρο.

  1. Επιλέξτε ποιοτικά έπιπλα και συσκευές εξοπλισμένες με έξυπνες λειτουργίες

Τα έπιπλα και οι συσκευές που επιλέγουμε για το σπίτι μας πρέπει να είναι όμορφα, ποιοτικά και να τα αντέχει το πορτοφόλι μας. Δεν έχει να κάνει μόνο με το πού μπορείτε να βρείτε ένα ποιοτικό προϊόν, αλλά και με το πόσο πρόσθετο κόστος θα επιφέρει αυτό το προϊόν στον προϋπολογισμό σας.

Όσον αφορά τα έπιπλα σπιτιού, υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές που είναι καλοφτιαγμένες αλλά έχουν και υψηλές τιμές. Υπάρχουν ακόμη και ορισμένες εταιρείες που έχουν επιλέξει μια λύση all-in-one προκειμένου να περιορίσουν το επιπλέον κόστος. Προσφέρουν τηλεοράσεις, ψυγεία, φούρνους, πλυντήρια πιάτων, εστίες μαγειρέματος και πολλά άλλα για να ενσωματωθούν απευθείας στους τοίχους ή στο δάπεδό σας, ώστε να μη χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως ξοδέψετε χρήματα για κάθε συσκευή ξεχωριστά.

Κάτι άλλο που μπορεί να αλλάξει το φωτισμό και τη διάθεσή σας είναι να μετατρέψετε το φωτισμό φθορισμού σε φώτα LED, καθώς είναι πιο οικονομικό κι έχει διάφορες διαβαθμίσεις χρώματος.

Επίσης, συσκευές όπως ένας έξυπνος θερμοστάτης με σύνδεση WiFi μπορεί να εγκατασταθεί.

  1. Κάντε ολόκληρο το σπίτι σας να φαίνεται ελκυστικό με λουλούδια και φυτά

Τα λουλούδια και τα φυτά παίζουν σημαντικό ρόλο στην ομορφιά του σπιτιού. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διαφορετικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων ως διακόσμηση, ως δώρο και ως διάταξη για τη διακόσμηση του σπιτιού.

Σε πολλούς ανθρώπους αρέσει να χρησιμοποιούν ανθοφόρα φυτά όπως τριαντάφυλλα και φτέρες για να διακοσμήσουν το σπίτι τους. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν φυτά κηπουρικής, όπως κάκτους, δέντρα μπονσάι και χόρτα για τον εξωραϊσμό των σπιτιών τους και πολλές φορές κάποιες γλάστρες με τα κατάλληλα φυτά μπορούν να δημιουργήσουν λειτουργικά χωρίσματα τόσο μέσα στο σπίτι όσο και στο μπαλκόνι ή την αυλή.

ti-einai-ta-moter-rolon-kai-poia-i-xrisi-tous

Τι είναι τα μοτέρ ρολών και ποια η χρήση τους;

Αν κοιτάξετε σε κάποια επιχείρηση με ρολά ασφαλείας καταστημάτων και όχι μόνο, πέρα από τους διάφορους τύπους και σχέδια ρολών, είναι πολύ πιθανό ότι θα δείτε να πωλούνται και μοτέρ. Είναι λοιπόν λογικό να σκεφτούν κάποιοι «μα τι χρειάζεται το μοτέρ ένα ρολό καταστημάτων, αφού είναι μία πάρα πολύ απλή κατασκευή που δεν έχει μηχανικά μέρη». Το μοτέρ, όσο περίεργο και αν σας φαίνεται, είναι απολύτως απαραίτητο για μία πολύ συγκεκριμένη αλλά και πολύ δημοφιλή κατηγορία ρολών, τα περίφημα αυτόματα που τα βλέπουμε σε όλο και περισσότερα καταστήματα.

Πριν ξεκινήσουμε να μιλάμε για τα μοτέρ λοιπόν, ας δούμε τι ακριβώς είναι τα αυτόματα ρολά και γιατί είναι τόσο δημοφιλή. Με απλά λόγια, τα αυτόματα ρολά είναι ρολά καταστημάτων τα οποία ανοίγουν χωρίς κάποια φυσική προσπάθεια ή παρέμβαση από κάποιον χειριστή. Με άλλα λόγια, δεν χρειάζεται να τα σπρώξει κανείς για να ανοίξουν ή να τα τραβήξει – ενίοτε και με κάποιο ειδικό εργαλείο – για να κλείσουν. Στα αυτόματα ρολά λοιπόν, ο έλεγχος των ρολών γίνεται με κάποιο τηλεκοντρόλ ή με κάποιο κοντρόλ πάνελ τοποθετημένο σε ασφαλές σημείο.

Ο ρόλος των μοτέρ στα αυτόματα ρολά

Με πολύ απλά λόγια, χωρίς το ανάλογο μοτέρ ένα ρολό καταστημάτων δεν μπορεί να είναι αυτόματο. Το μοτέρ είναι στην ουσία η μηχανή η οποία κινεί τα ρολά και τα κάνει να ανοίγουν και να κλείνουν από μόνα τους. Τοποθετείται σε ειδικό σημείο ανάλογα με τον τύπο των ρολών και στην ουσία είναι ο κινητήρας του συστήματος. Την εντολή για άνοιγμα και κλείσιμο την λαμβάνει το μοτέρ είτε από κάποιο τηλεκοντρόλ όπως είπαμε πριν, είτε από κάποιο κοντρόλ πάνελ. Αυτό που πρέπει επίσης να γνωρίζετε είναι το γεγονός ότι ακόμη και αν δεν αγοράσετε αυτόματα ρολά, μπορείτε να μετατρέψετε τα συμβατικά ή χειροκίνητα ρολά σας σε αυτόματα με την τοποθέτηση του κατάλληλου μοτέρ ρολού.

Πως γίνεται η τοποθέτηση του μοτέρ

Αν τα ρολά αγοραστούν από την αρχή σαν αυτόματα, τότε η τοποθέτηση θα γίνει κατά την τοποθέτηση των ρολών από το εξειδικευμένο συνεργείο. Αν πρόκειται για ρολά που ήδη υπάρχουν, τότε ο ειδικός της επιχείρησης ρολών θα επισκεφτεί την επιχείρηση και θα ελέγξει τα ρολά, θα κάνει τις ανάλογες μελέτες και θα προτείνει τις επιλογές που έχει ο κάτοχος των ρολών στη διάθεση του. Το μοτέρ θα τοποθετηθεί συνήθως ψηλά και σε σημείο που δεν θα φαίνεται ώστε να μην χαλάει το αισθητικό σύνολο του εσωτερικού χώρου.

Πως δουλεύει το μοτέρ

Όπως είπαμε και πριν, το μοτέρ λαμβάνει σήματα ή εντολές κι εκτελεί τις διάφορες λειτουργίες για να γίνει αυτό συνδέεται με κάποιο κοντρόλ πάνελ ή κάποιο δέκτη ασύρματων σημάτων. Για να λειτουργήσουν όλα αυτά χρειάζεται πηγή ενέργειας η οποία σε αυτή τη περίπτωση είναι η ηλεκτρική. Το μοτέρ και τα παρελκόμενα του συνδέονται σε κάποια πρίζα που υπάρχει ήδη ή που θα τοποθετηθεί από κάποιον ηλεκτρολόγο. Τώρα όμως κάποιοι σίγουρα θα σκέφτεστε «τι γίνεται σε περίπτωση που κοπεί το ρεύμα για κάποιο λόγο;». Σε αυτή τη περίπτωση θα γίνει χρήση κάποιου εφεδρικού μέσου χειρισμού το οποίο μπορεί να είναι κάποιο UPS ή απλά κάποιος χειροκίνητος μηχανισμός ανοίγματος και κλεισίματος του ρολού. Είναι σίγουρο ότι κατά την τοποθέτηση των ρολών θα γίνει και η τοποθέτηση μιας ή και παραπάνω εφεδρείας για τέτοιες έκτακτες περιπτώσεις.

Συντήρηση – επισκευή

Τα μοτέρ ρολών καλό είναι να ελέγχονται τακτικά από κάποιον ειδικό ώστε να βεβαιώνεται η σωστή λειτουργία τους και να προλαμβάνονται μικρές δυσλειτουργίες που μπορεί να εξελιχθούν σε μεγάλες και πολύ σοβαρές βλάβες που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο το άνοιγμα και το κλείσιμο των ρολών και κατά συνέπεια την ασφάλεια του χώρου. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να παρουσιαστεί κάποια βλάβη σε κάποιο μηχανικό ή ηλεκτρονικό μέρος του μοτέρ. Οι βλάβες αυτές μπορούν να επισκευαστούν πολύ σύντομα κι εύκολα.

prognostika-agonon-kai-provlepseis-gia-to-pame-stoixima

Προγνωστικά αγώνων και προβλέψεις για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το Πάμε Στοίχημα μπήκε στη ζωή μας λίγο πριν το τέλος της χιλιετίας και μπορούμε να πούμε ότι άλλαξε τη ζωή πολλών ανθρώπων αφού πλέον πρωταγωνιστεί στα χόμπι όσων αγαπούν τον αθλητισμό και παρακολουθούν ματς. Με το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ μπορεί κανείς από το πρακτορείο ή πλέον και από το σπίτι του να δώσει περισσότερο ενδιαφέρον στην παρακολούθηση ενός αγώνα και να κερδίσει και κάποια χρήματα, πάντα μέσα στα πλαίσια της λογικής και του εφικτού. Στη χώρα μας πλέον υπάρχουν πολλές εφημερίδες και περιοδικά αλλά και ολόκληροι ραδιοφωνικοί σταθμοί που αφορούν αποκλειστικά το στοίχημα, οπότε είναι προφανές το πόσο δημοφιλή είναι.

Όλοι οι παίκτες στοιχήματος γνωρίζουν ότι το μυστικό για κέρδη είναι το σωστό παιχνίδι, το οποίο μπορεί να γίνει με την βοήθεια σωστών προγνωστικών. Τα προγνωστικά δίνουν μία σχετικά καλή εικόνα για την πιθανή έκβαση του παιχνιδιού αλλά και για άλλα στοιχήματα που συνδέονται με το παιχνίδι, όπως το over – under. Ας δούμε τι πρέπει να ξέρετε για τα προγνωστικά για το Πάμε Στοίχημα.

Που μπορώ να τα βρω;

Με απλά λόγια, προγνωστικά για το Πάμε Στοίχημα μπορείτε να βρείτε εύκολα και παντού. Οι λεγόμενες παραδοσιακές πηγές είναι οι αθλητικές και στοιχηματικές εφημερίδες καθώς και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που ασχολούνται αποκλειστικά με το Στοίχημα. Πέρα από εκεί, μπορείτε να ενημερωθείτε πλέον και από το internet, όπου και θα βρείτε κυριολεκτικά χιλιάδες sites με προγνωστικά αλλά και αθλητικά νέα που αφορούν το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Τέλος, προγνωστικά μπορεί να μάθετε και με τη συζήτηση με άλλους παίκτες είτε διά ζώσης σε κάποιο πρακτορείο του ΟΠΑΠ είτε εξ αποστάσεως σε κάποιο διαδικτυακό φόρουμ στοιχήματος είτε σε κάποιο γκρουπ στοιχήματος στο Facebook ή άλλη παρόμοια πλατφόρμα. Αυτό που μετράει όμως στα προγνωστικά και τις πηγές τους, δεν είναι η ποσότητα, αλλά η ποιότητα.

Αξιολογώντας τις πηγές

Εννοείται ότι δεν είναι όλες οι πηγές για προγνωστικά στοιχήματος το ίδιο. Κάποιες προσφέρουν καλύτερα προγνωστικά από άλλες. Κατά κανόνα, το ραδιόφωνο και το internet θεωρούνται πιο αξιόπιστα από τις εφημερίδες αφού μπορούν να αλλάξουν τις προβλέψεις τους σε πραγματικό χρόνο και να τις προσαρμόσουν σε νέα δεδομένα όπως ας πούμε έναν τραυματισμό ή έναν τσακωμό σε μία ομάδα. Οι εφημερίδες απλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο αφού γράφονται κι εκδίδονται τουλάχιστον μία μέρα πριν από κάθε ματς του κουπονιού.

Αυτό φυσικά δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι είναι το ράδιο και οι σταθμοί το ίδιο αξιόπιστοι. Όλα εξαρτώνται από τους tipsters με τους οποίους συνεργάζεται το κάθε μέσο και το πόσο καλά γνωρίζουν το αντικείμενο αλλά και το κάθε ματς συγκεκριμένα. Κάποιοι tipsters κάνουν καλύτερες προβλέψεις από άλλους. Δυστυχώς. Θα πρέπει να τους αξιολογήσετε και να διαμορφώσετε μόνοι σας την άποψη σας. Πώς θα το κάνετε αυτό; Συγκρίνοντας τα tips τους με τις επιτυχίες τους.

Αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα σε ραδιόφωνα κι εφημερίδες: απλά ανατρέξτε σε παλιότερα τεύχη ή entries και δείτε τι έλεγαν οι tipsters και αν αυτά όντως επαληθευτήκαν. Το Google θα σας βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό. Στη περίπτωση του ραδιοφώνου, θα πρέπει να ακούτε και να κρατάτε σημειώσεις και να κάνετε τις ανάλογες συγκρίσεις όταν θα παιχτούν τα ματς. Εννοείται ότι κανείς δεν μπορεί να έχει απόλυτο ποσοστό επιτυχίας, εκτός και αν είναι μέντιουμ ή έχει κάποια άλλη υπερφυσική ικανότητα.

Τι γίνεται με τα tips από άλλους παίκτες;

Όπως είπαμε και πριν, προγνωστικά μπορούν να σας δώσουν και άλλοι παίκτες, οι οποίοι με τη σειρά τους τα μάθανε από κάποιες άλλες πηγές. Σε αυτή τη περίπτωση καλό θα ήταν να τους ζητήσετε να σας πουν την πηγή τους για να καταλάβετε αν και κατά πόσο είναι αξιόπιστη. Από εκεί και μετά, καλό θα ήταν να τους ζητήσετε να δικαιολογήσουν την πρόβλεψη τους και να κρίνετε αναλόγως.

Σύντομα μαζί

Θέλεις να μαθαίνεις τα πάντα για τα πάντα; Νέα, συμβουλές, tips, διευκολύνσεις και γενικά πως να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου εύκολα και δραστικά; Ακολούθησέ μας και ανακάλυψε μαζί μας μια νέα καθημερινότητα.